Success
Mørkt tema
Norge
Velg land
Velg språk
Mørkt tema
Velg land
Velg språk

Om Klubb6

Formasjon om Klubb6

Klubb6 er et gratis nettsamfunn med et erotisk tilsnitt. Klubb6 er den nakne møteplassen for alle som liker å være sosiale på nettet. I tillegg til de vanlige funksjonene som din egen profilside, favoritter og meldinger, kan du også chatte, diskutere, skrive og lese erotiske historier, blogge, finne nye venner, se på bilder og filmer og mye mer. Du trenger selvfølgelig ikke å vise deg frem for å være medlem, du er velkommen enten du bare vil chatte, diskutere, vise deg frem, skrive historier, finne nye venner eller bare eksistere.

Hvem driver Klubb6?

Klubb6 drives av en gruppe likesinnede som liker frie forhold, swingingfester og bare vil ha det gøy. Vi står for den tekniske plattformen og support, vi produserer eller publiserer ikke noe materiale, og brukerne er selv ansvarlige for materialet de legger ut. Uautorisert materiale kan rapporteres via "rapporter"-knappene som finnes i forbindelse med materialet. Alt innrapportert materiale gjennomgås av oss, og tiltak iverksettes i henhold til våre brukervilkår.

Hvordan kontakter jeg Klubb6?

Kontakt med Klubb6 skjer via e-post til [email protected]. I tilfeller der politiet eller andre etterforskningsmyndigheter ønsker å kontakte oss, bes de kontakte oss på samme e-postadresse.

Merk! Behandling av forespørsler mottatt per post skjer fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00.

Moderator for nettstedet Klubb6