Success
Mørkt tema
Norge
Velg land
Velg språk
Mørkt tema
Velg land
Velg språk

Ofte Stilte Spørsmål

For å løse problemer knyttet til portalen så raskt som mulig, har vi opprettet denne siden. Den inneholder de vanligste spørsmålene fra besøkende på nettstedet. Har du lest avsnittet og har du flere spørsmål, eller fant du ikke svaret på spørsmålet ditt? Fyll ut tilbakemelding skjemaet på kontaktsiden, så vil vi prøve å løse problemene som har oppstått.

Stopp barneporno på internett og i samfunnet!!!! Hvis du ser noe, kan du anmelde det her: ecpat.se/hotline. Politiet har også en adresse der du kan anmelde overgrep mot barn: [email protected]. Hjelpetelefonen for barn, Bris Tlf. 077 - 150 50 50 er åpen hver dag: 11 - 13 Bris hjelpetelefon 0200 - 230 230 man - tor 15 - 19 fre 14 - 18.

Liste med Ofte Stilte Spørsmål

1. Hvordan registrerer jeg meg på klubb6.no?

Det er flere måter å registrere seg på klubb6.no på:

 • Gå til hovedsiden på nettstedet, og fyll inn opplysningene dine i "Registrer"-feltet for å opprette en konto.
 • Gå til siden Registrering og fyll ut de angitte feltene for å opprette en konto.
2. Hvor mye koster det å registrere seg på klubb6.no?

Det er gratis å registrere seg på klubb6.no.

3. Hvordan kan jeg endre profilinformasjonen min?

Hvis du vil endre brukernavn, kjønn, alder, sted eller legge til informasjon du allerede har oppgitt, går du til "Min profil" og klikker på "Rediger profil". Skriv inn eller korriger opplysningene du trenger, og klikk på "Lagre endringer".

4. Hvordan laster jeg opp et foto til profilen min?

Gå til "Mine fotos" og bruk systemets instruksjoner for å laste opp fotos.

5. Hvordan laster jeg opp en video til profilen min?

Gå til Mine videoer og bruk systemets instruksjoner for å laste opp en video.

6. Hvorfor ble ikke foto mitt godkjent?

Du kan finne årsaken til at foto ditt ikke har blitt moderert ved å gå til siden "Varsler" eller ved å klikke på "Klokken" til venstre for navnet ditt øverst til høyre på skjermen.

7. Hva skal jeg gjøre hvis nettleseren min ber om tilgang til bildene mine når jeg laster opp bilder til nettstedet, og jeg ved et uhell blir nektet tilgang?

Du må endre innstillingene for nettstedet. Følg disse instruksjonene: Endre innstillingene for nettstedet Du kan tillate eller blokkere tillatelser for et bestemt nettsted. Nettstedet vil bruke tillatelsene du angir i stedet for standardinnstillingene.

Instruksjoner for Android:

 • Åpne Chrome på Android-telefonen eller -nettbrettet.
 • Naviger til nettstedet.
 • Klikk på hengelåsen til venstre for adresselinjen "Tillatelser".
 • Trykk på tillatelsen du vil oppdatere: Endre innstillingen ved å velge den, eller trykk på "Tilbakestill tillatelser" for å slette nettstedets innstillinger.

Instruksjoner for iOS:

 • Hvis du vil endre innstillingene for et nettsted, velger du Safari > Innstillinger og trykker deretter på Nettsteder.
 • Innstillingene du kan justere (for eksempel skrivebeskyttet modus og regler for innholdsblokkering), er oppført til venstre.
 • Hvis du vil bruke innstillingene for et alternativ på et nettsted til høyre, må du velge alternativet og deretter velge ønsket alternativ fra lokalmenyen ved siden av nettstedet.
8. Hvordan kan jeg blokkere en bruker fra å få tilgang til mine fotos/videoer og dialog med meg?

Du kan blokkere en bruker fra å få tilgang til dine fotos/videoer og dialog med deg ved å blokkere brukeren. Dette gjør du ved å gå til brukerens profilside, klikke på "Mer" og velge "Blokkere bruker" fra listen som vises.

9. Hvordan gjør jeg bildet mitt til mitt hovedprofilbilde (avatar)?

For å angi bildet ditt som profilbilde, går du til "Mine bilder" og finner albumet der bildet du vil bruke, ligger. Klikk på rullegardinmenyen "Velg" på bildet du vil bruke som hovedprofilbilde. I listen som vises, klikker du på "Gjør dette bildet til hovedbilde".

10. Hvorfor er ikke bildene/videoene jeg har lastet opp synlige på klubb6.no?

Kontroller at bildet eller videoen du lastet opp, ligger i et offentlig album:

 • Slik flytter du bilde- eller videoinnhold til et åpent album. Klikk på rullegardinmenyen "Velg" på bildet eller videoen du vil gjøre offentlig. I listen som åpnes velger du det offentlige albumet du vil flytte. I listen som åpnes, velger du det offentlige albumet som skal flyttes.
 • Slik gjør du hele albumet og innholdet i det offentlig. Klikk på "Lås"-ikonet og bekreft valget i vinduet som vises.

*Viktig: Foto- eller videoinnhold med seksuelt innhold er merket som "Vokseninnhold". Dette innholdet kan gjøres offentlig tilgjengelig etter at aldersverifisering av deltakerne er gjennomført.

11. Hvordan fungerer aldersverifisering og hvorfor er det nødvendig?

Minimumsalderen for klubb6.no -brukere er 18 år. Du kan legge til og publisere 18+ vokseninnhold i det offentlige rom etter å ha bestått en aldersverifisering gjennom vår partner iDenfy. Denne verifiseringen er ment å forhindre at noen under 18 år ulovlig legger ut 18+ innhold.

12. Hvordan består jeg alderskontrollen?

For å bestå alderskontrollen må du gjøre følgende:

 1. Gå til Kontoinnstillinger siden din. Hvis du har lastet opp 18+ innhold på profilen din, vil du se en aldersidentifikasjonsblokk på siden.
 2. Forbered et dokument som bekrefter alderen din, og klikk på knappen "Start verifisering". Du blir omdirigert til iDenfy nettsted for identitetsverifisering, der du følger instruksjonene for å legge inn dokumentet som bekrefter alderen din. Når dokumentet er gjennomgått, får du beskjed om resultatet.
13. Hvilke dokumenter kan brukes for å bekrefte alder på nettstedet?

For å bekrefte alderen din kan du bruke et av dokumentene i listen:

 • Førerkort
 • ID-kort
 • Pass
 • Oppholdstillatelse.

Hvis du har informasjon på ID-dokumentet ditt som ikke er relatert til alder (for eksempel personnummeret ditt), kan du tildekke denne informasjonen. Slike tiltak forhindrer ikke alderskontroll.

14. Hvor er bildeinformasjonen til dokumentene jeg har oppgitt for å bekrefte alderen min, plassert og lagret?

Dokumentet ditt brukes av iDenfy til aldersbekreftelse. Dokumentet vil ikke være synlig på plattformen vår og vil heller ikke lagres eller behandles av plattformen vår. Vi lagrer kun resultatet av kontrollen.

15. Hvor lang tid tar alderskontrollen?

Kontrollen tar vanligvis et par minutter.

16. Jeg besto aldersbekreftelsen, men bildene/videoene jeg lastet opp er fortsatt ikke synlige på klubb6.no?

Sjekk at bildet eller videoen ligger i et offentlig album. Bilder og videoer som er lagt ut i private album, er ikke offentlig tilgjengelige for andre brukere.

 • Hvis du vil gjøre et privat album, og alt innholdet som er lagt ut i det, offentlig tilgjengelig på nettstedet, må du gjøre albumet offentlig. Klikk på "Lås"-ikonet i albumet og bekreft valget i vinduet som vises.
 • Hvis du vil gjøre et bestemt bilde eller en bestemt video offentlig tilgjengelig på nettstedet, flytter du det til et offentlig album. Klikk på rullegardinmenyen "Velg" på bildet eller videoen du vil flytte, og velg det offentlige albumet du vil flytte til i listen som vises.

*Viktig! Hvis du ikke kan gjøre et privat album offentlig eller overføre bilder eller videoer fra dette albumet til et annet. Dette betyr at albumet inneholder bilder eller videoer med seksuelt innhold, som er merket som "Vokseninnhold". Dette innholdet kan publiseres offentlig etter at deltakernes alder er bekreftet.

17. Hva gjør jeg hvis jeg glemmer passordet til kontoen min?

Du kan tilbakestille passordet ditt på siden "Gjenopprett passord". I e-postfeltet skriver du inn e-postadressen du oppga da du registrerte deg på nettstedet.

Vær oppmerksom på dette! Hvis du har endret e-postadressen din på siden "Kontoinnstillinger", bør du be om en lenke for å tilbakestille passordet til den siste e-postadressen du bekreftet på kontoen din.

18. Hvordan endrer jeg passordet for kontoen min?

Hvis du vil endre passordet for kontoen din, går du til siden Kontoinnstillinger, skriver inn et nytt passord i feltet "Nytt passord" og klikker på knappen "Lagre endringer" nederst.

19. Hvordan endrer jeg e-postadressen som er knyttet til kontoen min?

Hvis du vil endre e-postadressen til kontoen din, går du til siden "Kontoinnstillinger", skriver inn en ny e-postadresse i feltet "E-post" og følger instruksjonene for å bekrefte den.

20. Hvordan deaktiverer jeg kontoen min?

For å deaktivere kontoen din går du til siden "Kontoinnstillinger" og klikker på "Deaktiver". Bekreft at du samtykker til å deaktivere kontoen din i vinduet som vises.

21. Hvordan sletter jeg profilen min på nettstedet?

Slik sletter du kontoen din:

 • Logg inn på klubb6.no.
 • Gå til siden "Kontoinnstillinger".
 • Finn alternativet "Slett" og klikk på det.
 • I vinduet som åpnes, blir du bedt om å bekrefte at du virkelig ønsker å slette klubb6.no -profilen din og skrive inn ditt gyldige passord. Klikk deretter på knappen "Slett".
22. Hva skal jeg gjøre hvis jeg får en feilmelding om at jeg har skrevet inn et ugyldig passord?

Først og fremst må du kontrollere at tastaturoppsettet er riktig når du skriver inn passordet. Hvis tastaturoppsettet er riktig og du likevel ikke får skrevet inn riktig passord, anbefaler vi at du gjør følgende: