Success
Mørkt tema
Norge
Velg land
Velg språk
Mørkt tema
Velg land
Velg språk

Hyggelig jente på jakt etter en kk - prøv igjen

Prøvde å finne en kk men mislyktes, de fleste snakker bare mye og tør ikke å møtes personlig. Derfor gjør jeg et nytt forsøk og håper på bedre lykke denne gangen. Jeg ser bra ut og trenger egentlig ikke å lete etter sex på nettet, men jeg har et spesielt ønske som ser ut til å være vanskelig å finne.

Plusset med at gutta ikke virker seriøse gjør at jeg ikke har funnet det jeg leter etter. Så, som sagt, jeg prøver igjen. Dette er mine ikke-omsettelige krav:

Du er kåt, godt utstyrt, hardfør, pen, veltrent, sosial, problemfri, røyk- og rusfri, singel og at du er ren og lukter godt er en selvfølge. Du blir kåt på våte store fitter. Jeg vil IKKE ha et fast forhold, ingen følelser skal være involvert, vi skal bare ses og alt føles bra, så skal vi ha det veldig bra sammen. Ideelt sett burde vi bli isbærere og fikse litt kjeft og sånt....teleggramm: nakensv

Kommentarer